<

Svar fra Københavns Kommune vedr. måger09-05-2016 - 12:00

Københavns Kommune har svaret på klage

Vi er alle stadig plaget af måger. 

 

Bestyrelsen har været i dialog med Københavns Kommune, som har ansøgt Naturstyrelsen om regulering af mågerne. Naturstyrelsen gav tilladelse til regulering, men Københavns Kommune overså denne tilladelse, så de nåede ikke at give bestyrelsen og Østerbrohuset besked tids nok. Dvs. at tilladelsen nåede at udløbe. Nu er rugningen af mågeunger igang og en regulering kan ikke ske. 

 

Bestyrelsen har klaget til Københavns Kommune over denne sagsbehandling, hvilket Kommunen har svaret på. Det fulde svar fra kommunen kan ses under dokumenter.

 

I brevet beklager kommunen, og de skriver "Vi har i Københavns Ejendomme & Indkøb lavet en fejl, hvilket vi beklager, og vi er kede af de gener, det har givet jer" endvidere fremgår "På baggrund af denne uheldige sag, kigger vi selvfølgelig vores interne arbejdsgange igennem, så vi ikke kommer i en lignende situatin en anden gang, fordi det er simpelthen ikke godt nok."

 

Bestyrelsen tager brevet til efterretning, men må understrege, at det på ingen måde har været et tilfredsstillende forløb for beboerne.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen

<